Beunhazerij

Sins het intrede van het Politie keurmerk zijn er veel bedrijven geweest die mee wilde liften op het succes. Veel van deze bedrijven beweren dat ze werken volgens de regels van het keurmerk. Alleen dan als je gecertificeerd bent mag adviseren en certificeren. Helaas wordt er door het keurmerk, beter gezegd op de beheerder van het keurmerk (CCV) niet of nauwelijks op naleving van de regels ingezet. Dit heeft geen prioriteit en dat schept onduidelijkheid bij de klant. De kosten van een PKVW erkenning zijn hoog, je betaald een jaarlijkse bijdrage voor je erkenning, je moet je laten bijscholen en beveiligingen die je maakt worden gecontroleerd. Dit alles kost de ondernemer veel geld en tijd maar daarvoor krijgt het bedrijf een erkenning wat een commercieel voordeel zou moeten zijn. Iwepro is erkend vanaf het eerste uur maar als we om ons heen kijken met wie we concurreren vragen we ons wel eens af waarom we dit allemaal doen. Je hebt aannemers, klussenbussen, doe het zelf zaken en ijzerwaren zaken die allemaal aan politie keurmerk doen. Ijzerwaren- en doe het zelf zaken zijn verkopende bedrijven die geen uitvoerende dienst hebben. ze verkopen de klant wat de klant wil. Immers hebben zij geen idee wat er allemaal aan die woning mis is als het gaat om, beveiliging. Sommigen hebben een mannetje die er wel eens wat bij klust, een hele goeie voor weinig.

Iwepro komen deze lieden met enige regelmaat tegen. We kunnen er een boek over schrijven maar de klant is meestal de dupe, die heeft wat gekocht waarvan hij of zij dacht dat het dik in orde was. Je kunt het een beetje vergelijke met een Bovag garage en een vrij auto bedrijf. zaken als vertrouwen, vakbekwaamheid en garantie kunnen belangrijker zijn dan een klus geklaard voor weinig.

P.s. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel zowel bij de bedrijfstak beun de haas als bij erkende bedrijven.
Background image
img img img img img img