Dag- en nachtservice

Bij ons zakelijk telefoonnummer maken we gebruik van een antwoordapparaat, waar u bij niet dringende zaken  een boodschap kunt inspreken. Bij dringend dan belt u ons mobiel: 0654761613. Zijn we aan het werk of in gesprek, spreek een boodschap in en we bellen u zo snel als mogelijk terug.


Schadeloos openen van deuren

IWEPRO wordt regelmatig gevraagd LEGAAL in te breken bij particulieren of bij bedrijven. Zaken als een afgebroken sleutel, een defect slot of het verlies van sleutels komen veel voor. Het meest voorkomende is dat de klant zich heeft buitengesloten, of de sleutel heeft verloren. In dergelijke gevallen proberen we de deur zonder schade te openen. In 95% van alle gevallen lukt dit. Zijn sloten inwendig stuk, of zijn afgebroken, dan is dit niet mogelijk. Als u belt vragen we altijd een aantal kenmerken van de deur en van de storing. Zo kunnen we u beter adviseren om tot een oplossing te komen. Er zijn zoveel verschillende deuren, sloten en cilinders dat we onmogelijk een volledige inschatting kunnen maken via de telefoon.


Wanneer u besluit ons te laten voorrijden bekijken we ter plekke wat de mogelijkheden zijn. We berekenen dan de voorrijkosten en het eerste half uur arbeidsloon. Wij berekenen overdag tot 18.00 uur dagtarief, tot 24.00 uur: avondtarief en tot 04.00 uur: nacht tarief. Beld u na 04.00 uur belt verschuiven we het voorrijden naar de dag erna als het niet acuut noodzakelijk is. Duren de werkzaamheden langer dan is het eerste half uur, dan berekenen we per uur tegen dag-,avond- of nachttarieven. De afstanden van Neeritter naar u als klant is ook van belang voor de prijs. Ons werkgebied waar we het meest actief zijn is de driehoek Sittard / Venlo / Valkenswaard. We geven u telefonisch door wat de prijzen zijn en hoe te betalen.

Als een slot defect is, is het mogelijk dat dit type niet op voorraad is en besteld moet worden. Sommige leveranciers hanteren levertijden van 6 tot 14 weken. Is dit het geval, dan treffen we noodmaatregelen of zoeken een alternatief slot wat  ongeveer past. Vaak is de maatvoering net iets anders maar dat passen we in goed overleg aan zonder al te veel schade aan uw deur.

Bij openingen van deuren vragen we u altijd om een legitimatie zodat we weten dat u daar thuis hoort. Hebben we twijfels dan bellen we de politie.

Deurwaarders, notarissen en makelaars

Kunnen ook bij ons terecht als het gaat om noodopeningen of het wisselen van cilinders.
Background image
img img img img img img