Wie zijn we ?

IWEPRO slotenservice c.q. inbraakbeveiliging werd opgericht in 1994 als een van de eerste bedrijven in Zuid-Nederland voor het aanbrengen van inbraakwerend hang- en sluitwerk en het bouwkundig beveiligen van woningen en bedrijfspanden. Het was een van de eerste bedrijven dat zich certificeerde voor “ Borg ” en later het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd tot een “allround” beveiligingsbedrijf met diverse activiteiten, zoals toegangscontrole, alarmsystemen, rolluiken en toegangsautomatisering. IWEPRO bewoog met de markt mee en heeft de diverse bedrijfsstadia doorlopen.

IWEPRO is onderverdeeld in een aantal divisies met hun eigen activiteiten en diensten:

   IWEPRO slotenservice

   IWEPRO inbraakbeveiliging

   IWEPRO Security Solutions

 IWEPRO, twintig jaar dé slotenmaker en hét inbraakbeveiligingsbedrijf van
Zuid- Nederland

Extra info: Betekenis schorpioen en Ontstaansgeschiedenis Iwepro


IWEPRO slotenservice


 • Wij verlenen een Dag- en nachtservice voor acute
  problemen aan hang- en sluitwerk.
 • Wij leveren en monteert inbraakwerend
  hang- en sluitwerk conform het Politiekeurmerk Veilig
  Wonen (P.K.V.W.) en de "Borg"- certificering.
 • We geven beveiligingsadviezen zowel voor particulieren
  als voor de zakelijk markt inzake inbraakbeveiliging.
 • We kunnen deuren schadeloos openen bij
  sleutelverlies, diefstal, buitensluiting.
 • Wij treden op als professioneel inbreker voor
  bijvoorbeeld deurwaarders of politie.

Service voor bedrijven en instellingen:

 • Deze ontzorgen wij door middel van een onderhoudscontract voor enkele of alle deuren in het pand, of voor het hang- en sluitwerk in zijn algemeenheid. Hierdoor worden de kosten teruggebracht omdat er periodiek gekeken wordt naar het hang- en sluitwerk en naar de werking van deuren of ramen. Storingen komen hierdoor tijdig aan het licht en kunnen worden verholpen, sloten worden gesmeerd en nagekeken op een goede werking. Zo bespaart de ondernemer of de instelling geld op termijn. "Voorkomen is altijd beter dan genezen".


IWEPRO heeft een gangbare voorraad wat betekent: we hebben veel maar niet alles! Er zijn meer dan 8000 verschillende sloten in omloop. Als we het niet meteen kunnen oplossen treffen we altijd een passende noodmaatregel of kiezen een snel leverbaar alternatief product. Door onze kennis van beveiligingsproducten kunnen we u goed adviseren en zoeken we voor u een passende oplossingen.


 IWEPRO inbraakbeveiliging


"Meer dan een installateur van alarmsystemen".  IWEPRO levert en monteert standaard alarmsystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zoeken altijd een balans tussen organisatorische maatregelen, bouwkundige maatregelen zoals hang- en sluitwerk en een doelmatig alarmsysteem.
Ook wordt er gekeken naar de verlichting van het pand.

Veel systemen die wij maken zijn toegangscontrole-systemen, vaak uitgerust met intelligente sloten (E-LOCKTICA) die deuren geautomatiseerd sluiten, zoals bijvoorbeeld toegangsdeuren bij zorg-woningen, of instellingen, of openbare gebouwen. Worden meerdere van zulke geautomatiseerde systemen samengebracht  dan spreken we van DOMOTICA systemen. IWEPRO gebruikt systemen die hun diensten hebben bewezen in de praktijk waardoor er voor u als klant continuïteit wordt geboden op de geleverde systemen. 


 IWEPRO Security Solutions "ISS"


Wij doen meer dan alleen beveiligen!  IWEPRO SECURUTY SOLUTIONS (I.S.S.) werkt samen met producenten van beveiligingsartikelen/componenten en brengen samen met hun innovatieve producten op de markt. Daarbij is eenvoudige en snelle montage van essentieel belang. Veel producten zijn onnodig ingewikkeld, moeilijk te monteren en hebben vaak een onlogische handleiding. Ook hebben we voor Nederlandse bedrijven producten ontwikkeld en op de markt gebracht. We blijven nadenken over producten of producten die verbeterd kunnen worden. Dit is manier van denken!

Fluxio-Online WebshopHier vindt u een grote verscheidenheid aan producten waaronder kabelovergangen, magneet contacten, freesmallen en schootdetectie. De webshop is in drie talen opgezet en is dus internationaal actief. De site is vooral voor de zakelijke markt bedoeld, maar particulieren of bedrijven die eenmalig wat nodig hebben kunnen ook bij Fluxio-Online terecht. Voor het snel uitfrezen van kabelovergangen hebben we freesmallen ontwikkeld, hierdoor kun je in vijf minuten deze strak en professioneel frezen. De webshop is niet volledig, er worden wekelijks producten aan toegevoegd. http://www.fluxio-online.nl

Extra info: Fluxio-Online web shop


   E-locking-Partners


Dit is een samenwerkingsverband van vier vergelijkbare bedrijven die samen een landelijke dekking hebben. (E.L.P.) E-Locking-Partners http://www.e-locking-partners.nl 
Wij werken landelijk voor grote en middelgrote bedrijven waar we de E-locktica toepassing monteren of deurautomatisering realiseren. Daarnaast onderhouden we deze systemen en bieden we een dag- en nacht service voor deze bedrijven.

Als u zoekt naar een montagepartner neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over dit unieke samenwerkingsverband. Of het nu gaat om Motorsloten, solenoid sloten, kleefmagneten, deurautomaten, wij hebben de benodigde deskundigheid.

Kijk op onze site en neem contact op met de partner in uw regio. http://www.e-locking-partners.nl 


 

Background image
img img img img img img