Alarm systemen

Op het gebied van alarmsystemen wordt er van alles op de markt gebracht. Afhankelijk van de wensen van de klant, en van de grootte van de woning wordt er gekozen voor een systeem. Belangrijke opties zijn:
•    bedraad of draadloos systeem,
•    wel of geen doormelding naar een
      particuliere alarmcentrale (P.A.C.),
•    rookmelders op het systeem
•    sociale alarmering.

IWEPRO is een allround beveiligingsbedrijf, hetgeen inhoudt dat we in alles kunnen adviseren en dit ook kunnen uitvoeren. We hebben gekozen voor materialen die hun dienst hebben bewezen, stabiel zijn en een lange levensduur hebben. Alle componenten die we gebruiken zijn op elkaar af te stemmen zodat de communicatie nagenoeg storingsvrij verloopt. Voor woningen kiezen we meestal voor een draadloos systeem, draadloos in zoverre dat alle detectiecomponenten draadloos zijn, maar de centrale en bediendeel is bedraad. De  voordelen daarvan zijn:  geen lelijke kabelgoot langs de plint of tegen de muur, en de mogelijkheid om componenten op elke plaats naar keuze op te hangen. Samen met u wordt besproken welk systeem het beste bij u past. Alle gegevens worden verwerkt in een offerte met een beschrijving van de uitvoering en  alle opties die voor u van belang zijn.

Na de opdracht kunnen we aan de slag met de installatie en het  inregelen, waarna we het geheel werkend opleveren. U krijgt tot slot een uitgebreide uitleg over het systeem en de bediening.

Afhankelijk van de wensen en de grootte van het pand, variëren de kosten van de systemen.
•    een klein systeem zal ongeveer €  1.800,00 excl. Btw kosten
•    grotere systemen, met bijvoorbeeld brandmelders en extra code bediendeel,
     ongeveer  €  2.500,00, tot zo duur en technisch u wenst.

Bel ons, en laat u informeren wat voor het meest geschikt is.

Informatie filmpje: Alarm systeem

Brochure: Alarm systeem


Soorten alarm bedrijven

Er zijn twee soorten beveiligingsbedrijven: enerzijds zijn er gespecialiseerde bedrijven die een paar onderdelen van het beveiligingsspectrum kunnen leveren, zoals alarmsystemen en CCTV (camera's), en anderzijds zijn er bedrijven die allround zijn en alle disciplines in huis hebben. IWEPRO behoort tot de laatste categorie, we zijn breed opgeleid en beheersen alle aspecten van het beveiligingsspectrum. In de advisering is het van essentieel belang een goed afgewogen advies te kunnen geven. Door nauwe samenwerking met collega-bedrijven die ons helpen met de uitvoering  drukken we de kosten en zijn daarom goed in staat alles aan te kunnen pakken. Kleine klussen of grote klussen, specialistisch of niet, we zijn op deze wijze uitstekend in staat u als klant te bedienen. Samen hebben we alle specialisaties in huis.


Huur Alarmsysteem

Het is actueel om een alarmsysteem te huren bij  stroomleveranciers of bij daaraan gerelateerde  bedrijven. Ze presenteren zich op een indringende manier en gebruiken soms zelf agressieve verkoopmethodes. Ze komen bij u aan de deur en bieden u een contact aan.  Wat is dan de huurprijs, en hoe lang zit u vast aan het contract? Hoe is de service en hoe uitgebreid of hoe beperkt zijn de mogelijkheden voor uw systeem?

Probeer zelf eens een berekening te maken en tel de maand bedragen eens bij elkaar op voor de hele contract duur?

Bij IWEPRO kunt u niet huren, we zijn een beveiligingsbedrijf, de door ons gebruikte meldkamer is niet gebonden aan een bedrijf of instelling.
Onafhankelijkheid is het motto van IWEPRO.

 

 

 

Background image
img img img img img img