Advies

IWEPRO Beveiligingstechniek is een maatwerk-bedrijf dat niet vanuit producten adviseert maar vanuit de voor u de béste oplossing. In alle gevallen is dat maatwerk. We geven ongecensureerd advies, zowel gevraagd maar zeker ook ongevraagd, om u als klant daarmee maximaal te adviseren omtrent de voor u beste oplossingen en mogelijkheden. Waarbij wet- en regelgeving , uw wensen, eisen van de verzekeraar en het beschikbaar budget de uitgangspunten zijn. Na de schouwing van het pand bespreken we alle opties en indien gewenst maken we voor u een plan van aanpak (PvA) of een offerte.

Onderhoud aan hang- en sluitwerk en overige mechanische of elektromechanische producten voor ramen en deuren

vrijstaande woning

Woningen | advies

Beveiligingsadviezen stranden vaak in vakjargon, woorden waarvan de klant nog nooit heeft gehoord, die worden samengevoegd in een technisch verhaal. “Bij deze deur kunt u het beste dit doen en bij die raam dat, optie 1, beste product, makkelijk te bedienen” etc.

Sommige mensen duizelt het, nadat we de schouwing van het pand hebben afgesloten met de vraag; “was alles duidelijk meneer of mevrouw” en heeft u nog vragen? Dat het veel informatie is, dat is zeker maar allemaal bedoeld om u als klant maximaal te informeren over de mogelijkheden die op uw situatie  van toepassing zijn. Uiteraard houden we rekening met u en informeren u stapsgewijs om zo te komen tot de beste oplossing voor uw probleem.

Bedrijven | advies

Beveiligingsadviezen bij bedrijven hebben als voordeel dat men vaak bekend is met de materie en al meerdere systemen gebruikt. Van alarmsystemen en toegangscontrolesystmen zijn bedrijven vaak al voorzien. Met bouwkundige beveiliging en elektromechanische systemen,  toegang maar dan veilig is men vaak minder bekent. Omdat “kabeltje trekken en iets ophangen” makkelijker is dan slimme sloten monteren, worden bouwkundige aanpassingen gezien als; ‘is dit allemaal wel nodig?”.

Bedrijven zijn veelal niet bekend met bouwkundig & elektromechanische beveiligingsbedrijven. Sloten is toch iets voor de aannemer? Omdat het geen prioriteit heeft resulteert dit in slecht werkende deuren en is er van onderhoud al helemaal geen sprake. Ze hebben niemand die dat doet en als er iets stuk gaat “halen we er wel iemand bij” hoor je dan vaak. IWEPRO is mogelijk zo`n bedrijf, dat u niet kent maar die wél een serieuze rol zou kunnen gaan spelen voor onderhoud en verbeteren van toegang in relatie tot veiligheid en inbraakvertraging.

fabrieken1
instellingen

Instellingen | advies

Facilitaire diensten bij instellingen hebben te maken met bestaande systemen die al dan niet goed functioneren. Soms is er flink in geïnvesteerd en hobbelt het maar door, terwijl de toegang eigenlijk allesbehalve vlekkeloos verloopt.

Dit heeft soms te maken met de systemen maar meestal met de hardware die wordt aangestuurd. Elektromechanische systemen die niet doen wat er van wordt verwacht. Deuren krom, sluiten niet, deuren die openblijven staan etc. Of gevallen waarbij het systeem überhaupt niet werkt.

Adviezen die IWEPRO u kan geven, zouden u verder kunnen helpen. Productonafhankelijk kunnen we deur-concepten voor u maken, gebaseerd op 26 jaar montage ervaring en weten wat wél werkt en welke componenten juist niet werken, in relatie met de systemen die u al heeft. 
Een kritische analyse waarbij gevraagd en ongevraagd advies wordt gegeven m.b.t. deur/toegangs-techniek. IWEPRO is een betrouwbare deskundige partner als facilitaire specialist voor uw organisatie. Uw probleem wordt door ons omgezet in oplossingen.