Rolluiken en traliewerk

Traliewerken behoren bij bedrijven en instellingen tot het arsenaal aan inbraak vertragende maatrelen. Bijvoorbeeld ter afscherming van grote glaspartijen of in het magazijn of werkplaats. 

Rolluiken of rolhekken worden met name ingezet bij  winkelpanden en apothekers, afhankelijk of er zicht gewenst is,  zoals bij showrooms het geval is. Rolluiken en -hekken zijn in divers vormen en gradaties te verkrijgen, afhankelijk van het risico. De beste plaatsing is aan de binnenzijde op een afstand vanaf de pui. Omdat deze producten meestal worden ingebouwd of netjes worden weggewerkt is het tevens een nette oplossing, die er is als het nodig is en vooral niet zichtbaar is geduurde de openingstijden. Ze zijn in alle RAL kleuren te verkrijgen en kunnen worden afgewerkt zodat ze opgaan in het interieur.

Samen met u en onze  beveiligingsadviseur van IWEPRO Beveiligingstechniek worden alle opties uit het beveiligingsplan doorgenomen. Gelet op de technisch haalbaarheid alsmede budget en eisen wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing zou zijn.  Met ruim 30 jaar montage ervaring en kennis van duizenden producten komen we er samen wel uit.