Horeca

Allemaal met hun eigen “feel” en uitstraling. Van eetcafé, lunchroom, kroeg, van 10 zitplaatsen tot zaken met 100 stoelen. Een standaard beveiligingsoplossing is dan ook niet aan de orde en dus zal ieder object apart moeten worden beoordeeld, waarbij goed hang- en sluitwerk op alle ramen en deuren een basis begrip moet zijn. Maar ook zaken als nooddeur voorzieningen en toegang. Omdat het meestal gaat om huurpanden is investeren in bouwkundig beveiliging vaak een ondergeschoven kindje, omdat het pand niet van de horeca ondernemer zelf is. Ook heb je te maken met gelegenheden in oude binnesteden waar je niet alles mag en dus kan uitvoeren. Door de jaren heen zijn risico’s veranderd door bijv. het hebben van minder contanten.

En zijn de voorraden niet attractief. Ook rookwaren, gokkasten die zijn verdwenen zorgen voor een daling van de attractiviteit van een horeca zaak. Apparatuur en dure producten zijn wel vaak het doelwit of het vermoeden dat er wél contant geld aanwezig is, kan de aanleiding zijn tot een inbraak. De gestolen spullen en dus schades zijn beperkt maar het gedoe na een inbraak worden ervaren als heel vervelend.

Bij onze aanpak gaan wij uit van  4 tal uitgangspunten die na een schouwing leiden tot een PvA (plan van aanpak) Deze uitgangspunten zijn: wensen van de klant, eisen van de verzekeraar, budget en tot slot wat technisch mogelijk is. IWEPRO informeert de klant zo volledig mogelijk waarna samen met de klant wordt gezocht naar de beste beveiliging,  rekening houdend met alle wensen en mogelijkheden. Ieder pand is anders evenals de gebruikers en de wijze hoe met beveiliging wordt omgegaan. En dat betekent maatwerkoplossingen voor ieder pand.

Kies onderstaand een van onze onderwerpen

Tot 300m2 vloer oppervlak

Meer dan 300m2 vloer oppervlak