Woning

Met woning wordt bedoeld alle grondgebonden woningen, zoals rijtjeshuizen, vrijstaande woningen, villa’s, etc. Een Woongebouw is een verzameling van woningen/appartementen met meer dan 1 verdieping. In principe allemaal gelijk in de basis en de aanpak op woning niveau, maar ook allemaal met hun specifieke verschillen en dus  verschil in aanpak.

Bij woongebouwen is er vaak sprake van gedeelde ruimtes zoals aankomsthal, lift, garageboxen, parkeerkelder en opslag units. omdat het woongebouw op zichzelf een eigen aanpak nodig heeft wordt dit onderwerp apart behandeld onder “Woning corporaties & vrije sector huur en vereniging van eigenaren”.

Bij onze aanpak gaan wij uit van  4 tal uitgangspunten die na een schouwing leiden tot een PvA (plan van aanpak) Deze uitgangspunten zijn: wensen van de klant, eisen van de verzekeraar, budget en tot slot wat technisch mogelijk is. IWEPRO informeert de klant zo volledig mogelijk waarna samen met de klant wordt gezocht naar de beste beveiliging,  rekening houdend met alle wensen en mogelijkheden. Ieder pand is anders evenals de bewoners en de wijze hoe met beveiliging wordt omgegaan. En dat betekent maatwerkoplossingen voor ieder pand.

Meer info: Kies onderstaand een van onderstaande type woongebouwen