Hang- en sluitwerk

Het beveiligen van woningen is gebaseerd op het buiten houden van de inbreker.  Naast bewustwording en implementeren van organisatorisch maatregelen, zoals niet laten slingeren van attractieve spullen, de ramen en deuren af te sluiten als u het pand verlaat. Ook uw woning er bewoond laten uitzien bij afwezigheid voorkomt dat u slachtoffer wordt.

De verzekerde waarde van uw inboedel, in relatie met de attractiviteit van uw bezittingen, bepaalt de mate van beveiliging. Daarnaast is het ook van belang of u veel thuis bent of juist hele dagen de woning leeg staat. Voor een gemiddelde woning betekent dit een standaard beveiligingsniveau van 3 tot 5 minuten, op basis van gecertificeerd hang- en sluitwerk. Er zijn inmiddels veel producten op de markt die zijn gecertificeerd, maar ondanks dat zijn er veel verschillen. Sommige producten behalen de test nét, andere ruimschoots. Door dat de regels een minimaal test resultaat moeten hebben is dat de norm.

Ook zijn sommige producten handiger in het gebruik dan andere. Samen met u kijkt IWEPRO wat voor u meest geschikt is, waarbij wij aangeven wat de mogelijkheden zijn en u bepaalt wat het uiteindelijk wordt. Kwestie van smaak, gebruiksgemak en budget.

Vrijstaande woningen, Villa`s en appartementen

Het is niet per definitie zo dat grote en dure huizen betekenen dat daar rijke mensen wonen met veel waardevolle bezittingen. Wel kun je zeggen dat er, gemiddeld genomen, meer en duurdere attractieve goederen aanwezig zijn of kunnen zijn. Naast goed hang- en sluitwerk kijken we ook naar de overige bouwkundige- en elektronische maatregelen alsmede  compartimentering,  bijvoorbeeld door het bergen in een kluis. Ook kunt u denken aan inbraakwerende rolluiken en veiligheidsbeglazing.

Samen met u en onze  beveiligingsadviseur van IWEPRO Beveiligingstechniek worden alle opties uit het beveiligingsplan doorgenomen. Gelet op de technisch haalbaarheid alsmede budget en eisen wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing zou zijn.  Met ruim 30 jaar montage ervaring en kennis van duizenden producten komen we er samen wel uit.