Toegangscontrole

Bij de meeste standaard woningen wordt toegangscontrole ook wel ‘smart’ oplossingen genoemd. Slimme deurbellen en slimme sloten zijn dan vaak de oplossingen die we tegenkomen.
Er is veel te koop, de ene nog slimmer dan de andere en de ene nog goedkoper dan de andere. Is het veilig? Nee, vaak niet, maar is wel handig. Toegangscontrole moet eigenlijk in tweeën worden gedeeld. Wil je toegang gereguleerd toestaan of toegang juist tegengaan.

Bij woongebouwen zoals voor appartementen of bij flats, is toegang tot het gebouw al voorzien van een toegangscontrole systeem. In de meeste gevallen zijn dat professionele systemen, gekoppeld aan bijv. een intercomsysteem en units in de woning om de centrale deur te openen.

Samen met u en onze  beveiligingsadviseur van IWEPRO Beveiligingstechniek worden alle opties uit het beveiligingsplan doorgenomen. Gelet op de technisch haalbaarheid alsmede budget en eisen wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing zou zijn.  Met ruim 30 jaar montage ervaring en kennis van duizenden producten komen we er samen wel uit.