Toegang beheer

Het reguleren van bezoekers en werknemers is in de meeste gevallen gescheiden. Afdelingen voorzien van toegangscontrole zorgt er voor dat niet iedereen zomaar naar binnen kan.  Goedwerkende en sluitende deuren zijn dan ook van belang zodat de openingstijd wordt beperkt.

Hoe meer mensen er gebruik van maken, hoe meer storingen er zijn. Een goed plan voor toegang is dan ook essentieel, wetende dat 75% van de storingen gebruikersfouten zijn. Hardware die niet goed is afgestemd en sloten, beslagen of openers die niet goed functioneren zorgen daarnaast voor 25% van alle storingen. Meestal wordt er van te voren geen toegangsplan geschreven waarbij gekeken wordt naar de technische mogelijkheid. De system-integrators schroeven het systeem er in en de slotenmaker de sloten, als de bouw klaar is en de deuren er al in zitten. Oplossingen worden daardoor onnodig duur om dat zaken dubbel worden uitgevoerd. Een gedegen PVE is kosten-besparend en zorgt voor minder storingen.

Samen met u en onze  beveiligingsadviseur van IWEPRO Beveiligingstechniek worden alle opties uit het beveiligingsplan doorgenomen. Gelet op de technisch haalbaarheid alsmede budget en eisen wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing zou zijn.  Met ruim 26 jaar ervaring en kennis van duizenden producten komen we er samen wel uit.